29 Ocak 2014 Çarşamba

Tesettür giyimin öncülerinden olan Kayra giyim'de  en yeni trend elbiseler uygun fiyata ve indirimli bir şekilde sunuluyor.Vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinmek isteyen tesettürlü bayanlara uygun şekilde tasarlanan elbiseler hem tesettürlü hem tesettürsüz tüm bayanların oldukça ilgisini çekiyor.En yeni trendleri takip edip hizmete sunan Kayra giyim bu zamana kadar satışa sunduğu ürünlerin hepsinde kaliteyi bir prestij haline getirmiş, geniş fiyat yelpazesi sayesinde halkın her kesiminden insanın sevgisini kazanmayı başarmıştır.Tesettürlü bayanların giyim merkezi olan Kayra giyim'de zevkinize göre istediğiniz renkte ve modelde elbiseyi bulabilmeniz çok kolay.Üstelik internet sitesi sayesinde indirimleri kolaylıkla takip edebilirsiniz.Eğer kalite,şıklık ve uygun fiyatı bir arada arıyorsanız sizin için doğru yer Kayra giyim'den başkası olamaz.


Resimde gördüğünüz modele Kayra giyim'de internet sitesinde online satışı takip ettiğiniz takdirde %50'ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.Kırmızı parlak rengiyle oldukça dikkat çekici ve şık olan bu elbiseyi hem tesettürlü hem de tesettürsüz tüm bayanların çok hoşuna gidecek.Kemer aksesuarı katlı bol kesim eteğiyle oldukça ilgi çekici olan bu modele sahip olmak istiyorsanız acele edin,stoklar tükenebilir!


Biraz daha gösterişli bir model arayanlar için ise Kayra giyimde resimde gördüğünüz modelin kırmızı,mavi ve açık pembe renkleride bulunuyor.



Tesettür giyimde kot rahatlığından ve spor tarzdan vazgeçemeyenler için tasarlanan şık bir elbise! Oval yakası,metal baskıları ve şık kesimiyle tam size layık görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder