29 Ocak 2014 Çarşamba

Tesettür giyim mağazası denilince akla gelen en iyi isimlerden olan Kayra giyim, günden güne müşteri kitlesini büyütmeye devam ediyor.Bu ilerlemenin başında gelen sebeplerden en önemlileri ise müşterilerine sunduğu üstün kalite sayesinde onlara hissettirdiği güven.Bu güven sayesinde birçok kişinin ilk tercihi haline gelen Kayra giyim, tesettür giyimin en önemli parçası olan pardesülerde de en yeni trendleri müşterilerinin beğenisine sunuyor.
İlk bakışta farkını farkettiren Kayra giyim, en kaliteli kumaştan yapılmış pardesüleri satışa sunarak tesettürlü bayanların yaz veya kız her mevsimde giydiği pardesülerle oldukça rahat etmesine olanak sağlıyor.Kalite ve şıklığın yanı sıra ürün çeşitliliğini de oldukça geniş tutan Kayra giyim,ürün çeşitliliği sayesinde genişleyen fiyat yelpazesiyle toplumun her kesimine hitap etmeyi başarıyor.Bunun dışında her bayana kendi tarzı ve zevki doğrultusunda tam da istediği ürünü bulabilme fırsatı sunan Kayra giyim'in bu kadar çok tercih edilmesinin nedenlerinin arasında da yine ürün çeşitliliği geliyor.

Kayra giyim'de oldukça uygun fiyata sahip olabileceğiniz resimde gördüğünüz model kış ve sonbahar aylarında sizi oldukça rahat ettirecek olup,en yeni trendlere uyumlu olarak hazırlanmıştır.
Kontrast dikiş detayları,rengi ve fermuar aksesuarlarıyla oldukça şık olup en çok ilgi gören ürünlerden olmuştur.
Hem tesettürlü hem de tesettürsüz bayanlar için yepyeni bir trend olan kapşanlu pardesü çok ilgi çekecek gibi görünüyor. 

 Spor ve bol kesimi, kapşonu, belden büzülebilir özelliği ve kamuflaj desenli astarıyla modayı yakından takip edenler için güzel bir alternatif.


Diğer pardesü modellerini incelemek için Kayra giyim mağazasına gidebilir veya dilerseniz internetten online olarak alışveriş yapabilirsiniz.Kayra giyim kalitesini seçtiğinize asla pişman olmayacaksınız!

0 yorum:

Yorum Gönder